GEEF VRIJHEID AAN JE
INNERLIJKE VROUWELIJKE NATUUR,
JE WILDE MAGIE &
SEKSUELE LEVENS ENERGIE,
LEEF JE LEVEN VANUIT
PLEASURE & BLISS

BOOK je GRATIS sessie Hier!!

"Het werk wat ik met Marianne heb gedaan heeft mijn leven veranderd! Van extreme pijn in mijn Yoni (vulva en vagina) naar een vrije, zelfverzekerde ik! Ik voel me nu thuis in mijn eigen lichaam en persoonlijkheid, en vrij in mijn leven en seksualiteit. Ik ben zo dankbaar voor wat ik van Marianne heb geleerd. Ik raad alle vrouwen aan om met Marianne te werken die innerlijke vrijheid, zelfvertrouwen, en pleasure willen ervaren. "

Sarah Yacine

MAROCCO

SACRED SEXUAL EMPOWERMENT

Ik help je om jouw krachtige seksuele vrouwelijke natuur onbeschaamd te belichamen, zodat jij het leven van je dromen kan leven!!!

Meld je NU aan voor een GRATIS ontdekkingsgesprek voor meer informatie

 
BOOK je GRATIS sessie Hier!!

“Ik had nooit kunnen bedenken dat de sessies met Marianne zo’n enorme impact op zoveel verschillende aspecten van mijn leven zou hebben. Sinds ik deze speciale reis ben begonnen is de relatie met mijn partner sterker en gepassioneerder geworden. Ik voel me veel meer op mijn gemak in mijn eigen lichaam en ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren. Doordat ik me rustiger voel en krachtiger van binnen uit, straal ik veel meer positieve energie uit wat resulteert in soortgelijk gedrag en reacties uit mijn directe omgeving. Het hele gezin profiteert van mijn wekelijkse sessies!! In mezelf geloven heeft mij de meest onverwachte wending in mijn leven gebracht, namelijk dat mij mijn droombaan werd aangeboden. Dat was het bewijs voor mij dat als we ons met onszelf en daarmee het Universum verbinden, er alleen maar goede dingen uit kunnen komen! Deze nieuwe ik was er altijd al vanbinnen, maar met de hulp van Marianne heb ik eindelijk het vertrouwen dat ik nodig had om dat aan de wereld te laten zien.”

JE KAN ER NU VOOR KIEZEN OM JOUW EMPOWERMENT REIS TE BEGINNEN. DIT IS HOE OOK JIJ JE KAN VOELEN:

Vol zelfvertrouwen, krachtig, en wetende wie je bent

Ervaar eindeloos seksueel genot

Vrij om jezelf te uiten en je grenzen aan te geven

Verbonden met de spirituele, goddelijke kant van seksualiteit

Verlicht met pleasure en genot

Volledig verbonden met wie je werkelijk bent

Vrouwelijke zachtheid EN kracht

Innerlijke vrijheid, rust en bliss

Wil ook jij deze dingen kunnen voelen en ervaren? Ben je er klaar mee om jezelf klein te houden, je constant onzeker te voelen, de pijn, de woede, verdriet en trauma in je lichaam? Ben jij er klaar voor om de gevoelens van ‘ik ben niet goed genoeg, er is iets mis met mij, ik ben gebroken, mijn seks is stuk’ los te laten?

Als jij een JA!! voelt en een leven vol pleasure wilt ervaren, het leven van je dromen wilt leven & jouw innerlijke wilde vrouwelijke natuur en pleasure wilt omarmen. En een turned-on leven wilt leven.

Geef Je Dan Op Voor Een Van De Onderstaande Programma’s:

YONI MAGIC MASTERY

7-weekse Online Ancient Feminine Shamanic Jade-ei Training

Leer hoe je met de krachtige super tool het Yoni ei vrijheid kan geven aan jouw pleasure en je innerlijke wonden kan transformeren. Ontvang de kracht van deze bijzondere rituelen en laat het een onderdeel worden van jouw nieuwe wekelijkse of dagelijkse Yoni Magic Yoga Ritueel.
Schrijf je hier in

LIVE A TURNED-ON LIFE

3 maanden online zelfliefde & zelfbeminning programma.

Leer hoe jij je eigen lichaam kan aanbidden, en alle delen van wie jij bent lief kan hebben. Ontdek de magie van je eigen lichaam. En omarm de kunst van zelfbeminning zodat je je van binnenuit op kunt vullen met levensenergie, seksuele en sensuele kracht. En uiteindelijk je diep verbonden voelen met de Kosmische Orgastische Vibratie van het Goddelijke.
schrijf je hier in

UNLEASH YOUR WILD MAGIC

Unleash Your Wild Magic

VIP Sacred Sexual Empowerment Journey

Een heilige seksuele levens veranderende reis waarbij je 5 maanden lang 1-op-1 begeleiding ontvangt. Je gaat aan de slag met veel verschillende krachtige transformationele tools en technieken die specifiek op jou zijn aangepast!! Dit is een sprong in het diepe die je leven op diep niveau transformeert in het echt vrijlaten, integreren en belichamen van jouw innerlijke vrouwelijke wilde natuur. Zodat jij je dagelijkse leven als de Godin van JOUW leven leeft. Onbeschaamd VRIJ, ZELFVERZEKERD, opgevuld met PLEASURE, BLIJDCHAP, SPEELSHEID en VERBONDEN met GODDELIJKE ENERGIE.
Book een gratis orientatie sessie

 

" I am deeply committed to empower women to experience deep self love, pleasure and an authentic connection to their sexuality which will allow them to live a free and turned on life."

Marianne van Katwijk

Te zien in:

IT IS TIME TO CHOOSE TO LIVE A TURNED-ON LIFE!!!

BOOK je GRATIS sessie Hier!!